Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Αγωνιστικές πρωτοβουλίες για τα προβλήματα της εργατικής - λαϊκής οικογένειας

Τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες τους για όλα τα προβλήματα της εργατικής - λαϊκής οικογένειας ανακοίνωσαν τα συνδικάτα της Μαγνησίας, με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν χτες στο Εργατικό Κέντρο Βόλου. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη στην πλατεία του Αγ. Νικολάου στις 11 το πρωί και πλατιά σύσκεψη τη Δευτέρα 13 Σεπτέμβρη στο Μεταξουργείο στις 6.30 μ.μ., για τον παραπέρα σχεδιασμό και συντονισμό της δράσης με άλλα σωματεία και φορείς.

Την εισήγηση παρουσίασε ο Κώστας Στεργίου, πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», αναλύοντας το περιεχόμενο των κινητοποιήσεων και κυρίως την ανάπτυξη της πάλης ενάντια στον νόμο - έκτρωμα για τα Εργασιακά.

Στη Ζάκυνθο

Συλλαλητήριο για την υπεράσπιση της υγείας και των εργασιακών δικαιωμάτων οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου, τη Δευτέρα 13 Σεπτέμβρη στις 7.30 μ.μ., στην πρώην νομαρχία. Αύριο, Παρασκευή, καλεί σε σύσκεψη τα σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και τους φορείς του νησιού, στις 8.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεών του, με θέμα την προετοιμασία της κινητοποίησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ