Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ
Σήμερα η σύσκεψη σωματείων και φορέων στον Πειραιά

Σε σύσκεψη σήμερα, Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ., στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά (Ομ. Σκυλίτση 19), καλεί το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας τα σωματεία της δύναμης του ΕΚ Πειραιά.

Παράλληλα, καλεί σε κινητοποίηση το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη στην οδό Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι, με συγκέντρωση συνδικάτων, σωματείων και άλλων φορέων στις 5 μ.μ. στην πλατεία Νίκης (Ζαρντέν), με αφορμή τη συμπλήρωση 8 χρόνων από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού από τους ναζί εγκληματίες.

«Ο λαός και η νεολαία του Πειραιά δεν ξεχνάμε τα δεκάδες εγκλήματα των ναζί εγκληματιών της ΧΑ σε βάρος της εργατικής τάξης και του λαού μας», σημειώνει το Συνδικάτο και προσθέτει πως «το γεγονός ότι η ηγεσία του ναζιστικού μορφώματος, κάτω και από τη δράση του λαϊκού κινήματος, έχει καταδικαστεί και βρίσκεται στη φυλακή είναι θετικό, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάζει κανέναν εργαζόμενο και νέο».

«Δεν εφησυχάζουμε», τονίζει και προσθέτει: «Απομονώνουμε τους φασίστες όπου και με όποιον τρόπο και με όποια ετικέτα κάνουν την εμφάνισή τους και στοχεύουμε σε αυτούς για τους οποίους δουλεύουν: Βιομηχάνους, εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβους, μεγαλεμπόρους, τραπεζίτες και τα λοιπά παράσιτα της κοινωνίας, το σάπιο σύστημά τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ