Τρίτη 14 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
47ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Πάρκο Τρίτση

Και η πολύμορφη δραστηριότητα στον χώρο

Από παλιότερο αγώνα δρόμου
Από παλιότερο αγώνα δρόμου
Με εθελοντική δουλειά, πολύ μεράκι αλλά και ενθουσιασμό, μέλη και φίλοι της ΚΝΕ ξεκίνησαν να στήνουν το 47ο Φεστιβάλ. Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ μπήκαν στον χώρο του Πάρκου Τρίτση στο Ιλιον, κάνοντας τα πρώτα βήματα για το στήσιμο της «κόκκινης πολιτείας», ενώ ήδη αρχίζουν οι δραστηριότητες με επίκεντρο το πάρκο.

Οι φίλοι του «κόκκινου Αερόστατου» στον χώρο

Μπροστά στην κορύφωση των εκδηλώσεων στην Αθήνα, οι φίλοι του «κόκκινου Αερόστατου» δίνουν ραντεβού στο Πάρκο Τρίτση την προσεχή Κυριακή, 19 Σεπτέμβρη στις 5.30 μ.μ., για μια σειρά δράσεις με σύνθημα «Προστατεύουμε το περιβάλλον - σώζουμε τα δάση μας από πυρκαγιές». «Φτιάξε την ομάδα σου και πάρε μέρος σε αγωνίσματα, αθλητικά και γνώσεων, γίνε ένας μικρός πυροσβέστης», καλεί το περιοδικό τούς μικρούς του φίλους.

Λαϊκός Αγώνας δρόμου την Κυριακή

Επίσης την Κυριακή 19/9 πραγματοποιείται στο Πάρκο Τρίτση ένα καθιερωμένο ραντεβού του Αθλητικού Camp της ΚΝΕ. Πρόκειται για τον Λαϊκό Αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και παράλληλα τον παιδικό αγώνα δρόμου 1 χλμ., που θα διεξαχθούν στο πάρκο, με ώρα έναρξης 10 π.μ. στην Πύλη Εργατικών Κατοικιών (Διοβουνιώτη και Σπύρου Μουστακλή).

Δηλώσεις συμμετοχών μπορούν να γίνονται στο email: kne@kne.gr και στο τηλέφωνο 6951165574.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ