Παρασκευή 1 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΒΕ» ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΙΘΑΚΗΣ
Καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας ενόψει των αρχαιρεσιών

Τις μεθοδεύσεις της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς - Ιθάκης, ώστε να «ελεγχθούν» οι εκλογές που έχουν προγραμματιστεί από τις 7 έως τις 9 Οκτώβρη, καταγγέλλει το ψηφοδέλτιο της «Αγωνιστικής Συνεργασίας ΕΒΕ».

Οπως τονίστηκε, στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ που θα επικύρωνε τα ψηφοδέλτια συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία, η πλειοψηφία αρνήθηκε να καταθέσει το δικό της, προφασιζόμενη εκείνη την ώρα ότι αυτό θα γίνει την πρώτη μέρα των εκλογών.

«Προσπαθούν με κάθε τρόπο να "μαγειρέψουν" το αποτέλεσμα των εκλογών», τόνισε το μέλος του ΔΣ και του ψηφοδελτίου της «Αγωνιστικής Συνεργασίας ΕΒΕ», Σταύρος Γρηγορόπουλος, καταγγέλλοντας:

«Επικαλούμενη τα μέτρα για την πανδημία και τη σχετική ΚΥΑ, η πλειοψηφία αρνήθηκε να κάνει ΓΣ. Απέρριψε και την πρότασή μας οι εκλογές να γίνουν όχι μόνο στο Αργοστόλι, αλλά και σε άλλες περιοχές της Κεφαλονιάς, καθώς και στην Ιθάκη, προκειμένου να διευκολύνουμε τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν, βάζοντας έτσι εμπόδια στη συμμετοχή».

Σημείωσε πως «όλο το προηγούμενο διάστημα, εμείς επιμέναμε να γίνουν όλες οι διαδικασίες, με όλα τα υγειονομικά μέτρα, όπως και ΓΣ που θα ψήφιζε και εφορευτική επιτροπή, κάτι που πεισματικά αρνούνταν».

Τέλος, ο συνδικαλιστής σημείωσε ότι η πλειοψηφία «αρνήθηκε να καταθέσει ακόμη και τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της, με την αιτιολογία για τον τελευταίο ότι "ο σύλλογος δεν είχε οικονομική διαχείριση", παρά το γεγονός ότι είχε».

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση, οι υποψήφιοι της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης» καλούν τους επαγγελματοβιοτέχνες, μέσα από περιοδείες και συσκέψεις, να κάνουν το βήμα, ενισχύοντάς την στις εκλογές, στηρίζοντας ταυτόχρονα τη δύναμή τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ