Παρασκευή 8 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αρχαιρεσίες - συνελεύσεις σωματείων
  • Σε εκλογοαπολογιστική συνέλευση προχωρά η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας σήμερα Παρασκευή στις 9 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.
  • Ολοκληρώνονται την Κυριακή 10 Οκτώβρη οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν όλες τις μέρες, από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου (Γλάδστωνος 3, 7ος όροφος). Κάλπες θα στηθούν επίσης: Σήμερα Παρασκευή (2 μ.μ. - 10 μ.μ.) στο καζίνο «Mont Parnes». Το Σάββατο 9 Οκτώβρη (11 π.μ. - 5 μ.μ.) στο ξενοδοχείο «Τιτάνια». Την Κυριακή 10 Οκτώβρη (9 π.μ. - 3 μ.μ.) στο Κορωπί, στα γραφεία του ΕΚ Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής (Παπανικολάου 10).
  • Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί σε μαζική συμμετοχή στην εκλογοαπολογιστική συνέλευσή του, που θα γίνει την Κυριακή 10 Οκτώβρη στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Μητροπόλεως.
  • Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Ταχυδρομείων - Ταχυμεταφορών Νομού Αττικής (ΣΕΤΤΑ) καλεί σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στις 10.30 π.μ. στα γραφεία του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ (Χαλκοκονδύλη 37, Αθήνα, 8ος όροφος).
  • Σε εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης προχωρά το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και καλεί σε Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων του την Κυριακή 10 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
  • Το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Αττικής πραγματοποιεί διευρυμένη σύσκεψη με τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου την Κυριακή 10 Οκτώβρη στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος).
  • Εκλογοαπολογιστική συνέλευση πραγματοποιεί το Σωματείο Εργαζομένων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Θεσσαλονίκης (ΣΕΤΗΠ) την Κυριακή 10 Οκτώβρη στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Αύριο η συναυλία από το ΣΕΤΗΠ

Συναυλία οργανώνει το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) Αττικής αύριο Σάββατο στις 9 μ.μ., στο γήπεδο Αγίου Ιερόθεου στο Περιστέρι (Μετρό Ανθούπολης). Τραγουδούν: «Κίτρινα Ποδήλατα». Opening act: Φρανκ και το Σφάλμα. Η είσοδος θα γίνεται με πρόσκληση και στη συναυλία θα τηρούνται τα μέτρα προστασίας. Η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου θα γίνει την Κυριακή 17 Οκτώβρη και η διενέργεια αρχαιρεσιών την περίοδο 1 - 14 Νοέμβρη.

Το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας - Πέλλας

Συγκέντρωση - συναυλία διοργανώνει και το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας - Πέλλας, τη Δευτέρα 11 Οκτώβρη στις 6 μ.μ., στην πλατεία ΕΠΟΝ στα Γιαννιτσά, με αιχμή τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων του κλάδου.

Στο κάλεσμά του το Συνδικάτο σημειώνει: «Δεν είναι επιλογή μας να είμαστε εποχιακοί εργαζόμενοι, να λιώνουμε μέσα στα κονσερβάδικα και στα διαλογητήρια στην καρδιά του καύσωνα. Να σακατευόμαστε σε εργατικά ατυχήματα και όταν δεν μας έχουν πια ανάγκη να μας ρίχνουν στον εφιάλτη της ανεργίας. Πληρώσαμε πολλά, δεν θα πληρώσουμε ξανά. Κανένας χωρίς επίδομα ανεργίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ