Παρασκευή 8 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΚ ΠΑΤΡΑΣ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Σήμερα η συγκέντρωση στα δικαστήρια ενάντια στα σχέδια των εργατοπατέρων

«Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη», επισημαίνει η Εκτελεστική Επιτροπή του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, απέναντι στις συνεχιζόμενες προσπάθειες των νόθων εργατοπατέρων της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, να επιστρέψουν στη διοίκηση του φορέα με διάφορες μηχανορραφίες.

Μπροστά και στη σημερινή εξ αναβολής διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει, με στόχο τον διορισμό Προσωρινής Διοίκησης, η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΚΠ, καλεί σε μαζική - μαχητική συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια στις 9 π.μ., απευθυνόμενη ταυτόχρονα σε όλους τους εργαζόμενους, τα ζωντανά συνδικάτα και συνδικαλιστές της πόλης, για να υπερασπιστούν τη νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση του φορέα.

Για τις συνεχιζόμενες προσπάθειες επιστροφής των εργατοπατέρων, από την «πίσω πόρτα», με συνέχεια των δικαστικών διαδικασιών μέσα σε λίγες μέρες και, για πολλοστή φορά, η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΚΠ επισημαίνει: «Αυτός είναι σήμερα ο μοναδικός τους καημός! Αχνα δεν βγάζουν για όλα αυτά που πραγματικά απασχολούν σήμερα τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους». Και καλώντας τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στη σημερινή συγκέντρωση, υπογραμμίζει:

«Απευθύνουμε μαχητικό κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους, να γίνει δική τους υπόθεση η υπεράσπιση της νόμιμα εκλεγμένης διοίκησης του ΕΚΠ. Να υπερασπιστούν και να στηρίξουν μια διοίκηση που βρέθηκε μετά από δεκαετίες στο τιμόνι του ΕΚ και πρωτοστάτησε στην υπεράσπιση της ζωής και της δουλειάς της εργατικής τάξης της πόλης μας, πάλεψε μαζί με τον λαό της Πάτρας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ