Παρασκευή 8 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συσκέψεις συνδικαλιστικών οργανώσεων σε πόλεις της χώρας

Μεγάλη σύσκεψη για τον συντονισμό της δράσης των σωματείων θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 12 Οκτώβρη στις 7 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο στο ισόγειο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.

Σύσκεψη οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Νάουσας τη Δευτέρα 11 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσά του, καλώντας σε συμμετοχή όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις του νομού.

Στη Λάρισα, το Εργατικό Κέντρο καλεί σε σύσκεψη τα σωματεία την Τρίτη 19 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο των Δημοτικών Σχολείων 4ου και 37ου (Κουμουνδούρου και Ανθίμου Γαζή).

Σε κάλεσμα κοινής σύσκεψης των Εργατικών Κέντρων της Ηπείρου στις 17 Οκτώβρη και προετοιμασία πανηπειρωτικού συλλαλητηρίου το επόμενο διάστημα κατέληξε η σύσκεψη διοικήσεων σωματείων και αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων.

Στην Καλαμάτα, τα Σωματεία Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα και Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Μεσσηνίας καλούν σε σύσκεψη - συζήτηση την Κυριακή 17 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ., στον αίθριο χώρο της Περιφέρειας (πρώην νομαρχία).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ