Σάββατο 9 Οχτώβρη 2021 - Κυριακή 10 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ!
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ
Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση το Σάββατο 9 Οκτώβρη στη Σταυρούπολη

«Ο φασισμός δεν θα πεθάνει μόνος! Τσάκισέ τον! Με οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα! Με δυνατό ΚΚΕ!» το σύνθημα της συγκέντρωσης, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Τερψιθέας

Οι Οργανώσεις Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ βρίσκονται «στο πόδι» εδώ και πάνω από μια βδομάδα προετοιμάζοντας τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 9 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη, με σύνθημα «Ο φασισμός δεν θα πεθάνει μόνος! Τσάκισέ τον! Με οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα! Με δυνατό ΚΚΕ!». Θα μιλήσει ο Θανάσης Σγούρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Με ανακοινώσεις, πανό, αφίσες, γκράφιτι και στένσιλ, με πλούσια δραστηριότητα και πλατύ πολιτικό άνοιγμα με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ «οργώνουν» τις λαϊκές γειτονιές, τα σχολεία και τις σχολές, αλλά και τους χώρους δουλειάς, ιδιαίτερα της Θεσσαλονίκης, για να φτάσει παντού το κάλεσμα της οργανωμένης πάλης ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και την πλατεία Ελευθερίας της Ηλιούπολης, όπου την προηγούμενη βδομάδα ακροδεξιές εγκληματικές ομάδες επιτέθηκαν σε μέλη και φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ