Τρίτη 19 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Περιοδείες και συσκέψεις για τη λήψη άμεσων μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας

Από την περιοδεία της Δ. Μανωλάκου στο Ν. Φάληρο
Από την περιοδεία της Δ. Μανωλάκου στο Ν. Φάληρο
Συνεχίζονται οι περιοδείες κλιμακίων από στελέχη και μέλη του ΚΚΕ, εκλεγμένους με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε δήμους της Αθήνας και του Πειραιά, σε γειτονιές στον «απόηχο» των συνεπειών που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Μπάλλος». Μιλώντας με κατοίκους και εργαζόμενους τα κλιμάκια του ΚΚΕ καλούν τον λαό να μπει στον αγώνα για να διεκδικήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πολιτικής προστασίας.

-- Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτή του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλο Πειραιά, στην κεντρική αγορά του Νέου Φαλήρου. Καταστηματάρχες και κάτοικοι εξέφρασαν την αγωνία τους για τον κίνδυνο υπερχείλισης του Κηφισού ποταμού και τα ανεπαρκή μέτρα που έχουν παρθεί στον τομέα της πρόληψης. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πολλά καταστήματα υπήρχαν σακιά άμμου έτοιμα να τοποθετηθούν σε περίπτωση που χρειαστεί.

Επίσης αύριο Τετάρτη, στις 18.30 η ΤΟ Πειραιά καλεί σε συγκέντρωση με θέμα την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή, στα γραφεία της κοινότητας Γ' Διαμερίσματος Πειραιά (Δημητρίου Φαληρέως), στο Ν. Φάληρο με ομιλήτρια την Δ. Μανωλάκου.

-- Στην κεντρική αγορά του Αγίου Δημητρίου στην ομώνυμη οδό περιόδευσαν η Γιώτα Δήμου, μέλος του ΤΓ Νότιου Τομέα της ΚΟ Αττικής και δημοτική σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Αγίου Δημητρίου, και η Τζένη Σκιαδιώτη, δημοτική σύμβουλος.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν την αγωνία τους για τους πλημμυρισμένους δρόμους σε πολλές γειτονιές γύρω από το Ρέμα της Πικροδάφνης, για την υπερχείλιση του Ρέματος στην οδό Δράμας, όπου το ύψος του νερού έφτασε στο ένα μέτρο, για τα φερτά υλικά και τα μπάζα που γέμισαν διάφορες γειτονιές της πόλης, ακόμα και τους πιο κεντρικούς δρόμους, για τους αγωγούς λυμάτων που έσπασαν και γέμισαν αυλές σπιτιών, αλλά και για τους δρόμους στον Ασύρματο που μετατράπηκαν σε χείμαρρους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ