Τρίτη 19 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ
Οργανώνει την κλιμάκωση του αγώνα

Ακόμα και τις μέρες της αγωνίας για τις συνέπειες των βροχοπτώσεων, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Πυρόπληκτων, οι Επιτροπές Αγώνα, το Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών, ο Αγροτικός Σύλλογος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Αννας συνέχισαν τη δραστηριότητα της προετοιμασίας του συλλαλητηρίου στην Αθήνα, το Σάββατο 6 Νοέμβρη, στις 12 μ. στο Σύνταγμα, που θα πραγματοποιηθεί από κοινού με πληγέντες φυσικών καταστροφών από διάφορες περιοχές της χώρας.

Στις συναντήσεις στα χωριά αναδείχτηκαν τα νέα προβλήματα που προέκυψαν, όπως στα σχολεία της περιοχής και σε μια σειρά ακόμη από βασικούς τομείς για τη ζωή των λαϊκών οικογενειών.

Ταυτόχρονα προχωρά η διαδικασία εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Αγροτικό Σύλλογο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Αννας, που ξεκινά σήμερα Τρίτη και θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Οκτώβρη, με την κάλπη να μεταφέρεται σε όσο το δυνατόν περισσότερα χωριά της περιοχής. Ηδη το τελευταίο διάστημα στον Αγροτικό Σύλλογο έχουν γίνει δεκάδες νέες εγγραφές μελών, διαμορφώνοντας νέες δυνατότητες και αγωνιστικές προϋποθέσεις στη λειτουργία του.

Επίσης, σε συνέλευση προχωρά και το Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών - Δασεργατών, αύριο, Τετάρτη 20 Οκτώβρη, στις 5.30 μ.μ. στο δημοτικό κατάστημα της Αγίας Αννας, προκειμένου να γίνει απολογισμός των μέχρι τώρα κινητοποιήσεων και να οργανωθεί η συνέχιση του αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ