Σάββατο 30 Οχτώβρη 2021 - Κυριακή 31 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ» ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ»

Τη Δευτέρα 25 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση των εκδόσεων «Σύγχρονη Εποχή» με θέμα «Η δίκη της Χρυσής Αυγής, ένας χρόνος μετά. Ποιος είναι ο πραγματικός και ποιος ο κάλπικος αντίπαλος του φασισμού». Την εκδήλωση άνοιξε η Στέλλα Παπαοικονόμου, μέλος του Τμήματος Δικαιοσύνης της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια με την «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων» στον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά.

Παραθέτουμε σήμερα εκτενή αποσπάσματα από τις παρεμβάσεις του Δημήτρη Ξεκαλάκη, μέλους της ΚΕ και της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνου των εκδόσεων «Σύγχρονη Εποχή», και του Αντώνη Αντανασιώτη, μέλους του Τμήματος Δικαιοσύνης και Λαϊκών Ελευθεριών της ΚΕ του ΚΚΕ, εκλεγμένου στο ΔΣ του ΔΣΑ με την «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων» και εκ νέου υποψήφιου, συνήγορου Πολιτικής Αγωγής των κομμουνιστών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Θα ακολουθήσουν εκτενή αποσπάσματα και από τις παρεμβάσεις του Αγγελου Βρεττού, μέλους του Τμήματος Δικαιοσύνης της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιου προέδρου στον ΔΣΑ με την «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων», συνήγορου της Πολιτικής Αγωγής των κομμουνιστών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, και του Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου, συνήγορου Πολιτικής Αγωγής των κομμουνιστών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ