Τετάρτη 3 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΡΗΤΗ
Συνεχίζεται η αλληλεγγύη στους σεισμόπληκτους

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση φορέων του νομού Χανίων στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας για αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της περιοχής. Οπως ενημερώνει η Επιτροπή, στο Αρκαλοχώρι κατέφτασαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από μαζικούς φορείς των Χανίων όπως το Σωματείο Επισιτισμού, το Σωματείο Τροφίμων - Ποτών, ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Κτηνοτρόφων, ο οποίος μάλιστα πρόσφερε 200 κιλά κρέας παραγωγής των μελών του.

Υποδεχόμενος την αντιπροσωπεία των φορέων την προηγούμενη βδομάδα, ο Νίκος Πατεράκης από τη Συντονιστική Επιτροπή ευχαρίστησε γι' αυτήν την προσφορά.

Παράλληλα συνεχίζονται οι περιοδείες σε όλα τα χωριά για τη διανομή τροφίμων, ενώ γίνεται και κάλεσμα για το πανελλαδικό συλλαλητήριο το Σάββατο 6/11 στην Αθήνα, στο οποίο θα πάρει μέρος και η Συντονιστική Επιτροπή Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας, καλώντας τους κατοίκους να δηλώσουν συμμετοχή μέσω των τηλεφώνων επικοινωνίας της Γραμματείας, ώστε να διασφαλιστεί η φτηνότερη δυνατή συμμετοχή στα ναύλα για το ταξίδι μετ' επιστροφής στην Αθήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ