Τρίτη 12 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΙΤΑΛΙΑ
Καραμπόλα - μαμούθ

Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους και ένας Ελληνας και δεκάδες τραυματίες

ΡΩΜΗ.-

Μερικές μπάλες πολυστυρενίου στο οδόστρωμα του αυτοκινητόδρομου Α14 σε συνδυασμό με την πυκνή ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή, έγιναν η αφορμή για την πρωτοφανή καραμπόλα εκατό αυτοκινήτων που σημειώθηκε χτες κοντά στο Ρίμινι στην κεντρική Ιταλία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον πενήντα.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ο Ελληνας Δημήτρης Τσάτσος, συνοδηγός στο πούλμαν του πρακτορείου «New Line» που από την Πάντοβα επέστρεφε στην Αθήνα και στο οποίο επέβαιναν 13 επιβάτες και συγκρούστηκε με ΙΧ που κινούνταν μπροστά του. Ακόμα εννέα Ελληνες που επέβαιναν στο πούλμαν τραυματίστηκαν ελαφρά. Τραυματίστηκαν εννέα άτομα. Στο δεύτερο ελληνικό πούλμαν προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές και οι επιβάτες του μεταφέρθηκαν στην Αγκόνα με άλλο μέσο.

Οι τραυματίες Κωνσταντίνα Αρμάου, Κων. Αποστολίδης, Σοφία Καμένου, Ι. Κοκινίδης, Δ. Πετρούλια και Κωνσταντίνα Τσάκωνα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Ριτσιόνε. Στο νοσοκομείο της Τσεζένα μεταφέρθηκαν ο Πέτρος Πακόγλου, ο Γ. Λυράκης και η Βίρνα Βαλβή. Οι δύο τελευταίοι τραυματίες βγήκαν από το νοσοκομείο, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ