Τρίτη 23 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Υποχώρηση από τη Μόσχα» στο θέατρο «Αργώ»

Το έργο του διακεκριμένου θεατρικού συγγραφέα, σεναριογράφου και μυθιστοριογράφου Γουίλιαμ Νίκολσον, «Υποχώρηση από τη Μόσχα», σε μετάφραση και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, ανεβαίνει στο θέατρο «Αργώ», κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Την παράσταση το βράδυ της περασμένης Παρασκευής παρακολούθησαν ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και αντιπροσωπεία της ΚΕ του Κόμματος.

Πρωταγωνιστές η Αιμιλία Υψηλάντη και ο Φίλιππος Σοφιανός και μαζί τους ο Θύμιος Κούκιος. Ολοι τους έδωσαν εξαιρετικές ερμηνείες και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Το έργο, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αφορά έναν άντρα και μια γυναίκα, στη μέση ηλικία, τις συγκρούσεις και τα αδιέξοδα στον γάμο και τον χωρισμό τους και ανάμεσά τους τον γιο τους στον ρόλο του ισορροπιστή.

Συντελεστές: Σκηνικά - κοστούμια: Χριστίνα Κωστέα. Φωτισμοί: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου. Διεύθυνση παραγωγής: Αρτεμις Υψηλάντη - Ναπολέων. Φωτογραφίες: Πάτροκλος Σκαφίδας. Βοηθοί σκηνοθέτη: Αλέξανδρος Μπιάγκης, Μαρίνα Σκούρα, Χριστίνα Σταματάτου.

Παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 19.00. Εισιτήρια: 17 ευρώ (γενική είσοδος), 15 ευρώ (εξώστης και άνω των 65), 12 ευρώ (φοιτητές), 10 ευρώ (άνεργοι και ΑμεΑ). Προπώληση στο viva.gr 13 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ