Τρίτη 23 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Οι Παλαιστές» στο θέατρο «Πρόβα»

Το θέατρο «Πρόβα» παρουσιάζει τη νέα του παραγωγή, το έργο «Οι Παλαιστές» του Στρατή Καρρά, με πρωτότυπη μουσική του Διονύση Τσακνή, κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Ενα έργο της νεοελληνικής δραματουργίας, με παραστάσεις σε πολλές χώρες του εξωτερικού, που πραγματεύεται με τρόπο μοναδικό και καταλυτικό το διαχρονικό πρόβλημα του ανθρώπου μπροστά στην εξουσία και την ελευθερία.

«Ποιοι μας μεγαλώνουν με ένοχα παιχνίδια και αθώες επιλογές; Πώς γίνονται οι λέξεις σφαίρες και τα συναισθήματα βόμβες; Ποιοι και πώς εκμεταλλεύονται τις γνώσεις και τις πληροφορίες; Ποιοι καλλιεργούν προσδοκίες και εμπορεύονται ψευδαισθήσεις; Πώς κατασκευάζονται οι υπήκοοι; Ποιοι και πώς επιβάλλουν "πραγματικότητες" και "νοοτροπίες"; Ο Στρατής Καρράς με τους "Παλαιστές" του ανασηκώνει το παραβάν και μας αφήνει μόνους και αβοήθητους να κρυφοκοιτάξουμε στα άδυτα των μηχανισμών της εξουσίας, ίσως και στα άδυτα του εαυτού μας», σημειώνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου, Σωτήρης Τσόγκας.

Διανομή: Εγνάτης: Σωτήρης Τσόγκας. Αρχοντία: Μαίρη Ραζή. Καζανόβας: Κώστας Δαρλάσης. Ρόζα: Ιωάννα Μαλακατέ. Αμφορέας: Αντώνης Ζιώγας. Αντιγόνη: Ελένη Κερολάρη.

Εισιτήρια 8 και 15 ευρώ. Παραστάσεις κάθε Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 20.00.

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/palestes-tou-strati-karra


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ