Τετάρτη 24 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Πλούσιο πρόγραμμα στα Στέκια της ΚΝΕ

Στο Πολιτιστικό Στέκι της ΚΝΕ «Τραβέρσο», στον Πειραιά (Φίλωνος 9), ξεκινούν τα καλλιτεχνικά μαθήματα και οι συναντήσεις των πολιτιστικών ομάδων που θα λειτουργούν εκεί.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων έχει ως εξής:

Τρίτη 6 μ.μ. - 7 μ.μ. μάθημα παραδοσιακών χορών.

Τετάρτη 5 μ.μ. - 6 μ.μ. μάθημα φωτογραφίας.

Πέμπτη 7 μ.μ. - 9 μ.μ. μάθημα σχεδίου - ζωγραφικής.

Παρασκευή 6 μ.μ. - 7 μ.μ. θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, 7 μ.μ. - 8 μ.μ. μάθημα κρητικών χορών.

Κυριακή 5 μ.μ. - 6 μ.μ. μάθημα ρομποτικής, 5 μ.μ. - 7 μ.μ. μάθημα σκάκι, 6.30 μ.μ. - 8 μ.μ. κινηματογραφική ομάδα, 8 μ.μ. - 9.30 μ.μ. Ιστορία της Τέχνης.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα για τα μαθήματα κιθάρας, πιάνου και ρεγκετόν. Επίσης θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα για τις συναντήσεις της θεατρικής ομάδας ενηλίκων και αυτής των μικρότερων ηλικιών.

Σε όλα τα μαθήματα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά της COVID-19.

Ακόμα, στο «Τραβέρσο» λειτουργεί έκθεση βιβλίου με έργα των Μαρξ, Ενγκελς και Λένιν, πολιτικές επεξεργασίες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, λογοτεχνικά βιβλία και εκδόσεις για τις μικρότερες ηλικίες. Η έκθεση είναι επισκέψιμη κάθε Σαββατοκύριακο έως τα Χριστούγεννα (ώρες λειτουργίας 11 π.μ. - 8 μ.μ.).

Στο πλαίσιο της έκθεσης γίνονται και βιβλιοπαρουσιάσεις εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής»:

  • Το Σάββατο 27 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., παρουσιάζεται το «Κι όμως κινείται...» της Διατμηματικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για τις μικρότερες ηλικίες της νεολαίας, από την Πηνελόπη Παγουλάτου, στέλεχος της ΚΝΕ.
  • Το Σάββατο 4 Δεκέμβρη, στη 1 μ.μ., παρουσιάζεται το «10 μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο» του Τζ. Ριντ, από την Ελενα Φαράκου, στέλεχος της ΚΝΕ.

Στοιχεία επικοινωνίας με το Στέκι: 2104179462, 6986232576, Traverso@kne.gr

Στην Αθήνα

Το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Αθήνα (Τροίας 36, πλατεία Βικτωρίας), τιμώντας τα 80χρονα του ΕΑΜ και τα 75χρονα του ΔΣΕ, συνεχίζει το κινηματογραφικό αφιέρωμα σε ελληνικές ταινίες και ντοκιμαντέρ που εξιστόρησαν τις δεκαετίες του 1940 και του 1950. Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή 28 Νοέμβρη θα προβληθεί η ταινία «Ούλοι εμείς εφέντη» σε σκηνοθεσία Λεωνίδα Βαρδαρού. Στην προβολή θα παρευρίσκεται ο σκηνοθέτης και θα απαντήσει σε ερωτήσεις των θεατών.

Επίσης, την Τρίτη 30 Νοέμβρη στις 8.30 μ.μ. το Στέκι θα παρουσιάσει μια βραδιά με νέους μουσικούς: Ο σολίστ Αντώνης Μανιάς και οι μαθητές του παρουσιάζουν έργα του Μπετόβεν και άλλων συνθετών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ