Τετάρτη 1 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Εκδηλώσεις παρουσίασης της πρότασης του ΚΚΕ

Πλήθος εκδηλώσεων παρουσίασης της πρότασης του Κόμματος «Για το πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων της εποχής μας» προγραμματίζουν Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε πανεπιστήμια της Αθήνας:

  • Σήμερα Τετάρτη:

-- Στους Χημικούς Μηχανικούς ΕΜΠ, στις 4.30 μ.μ. στο κυλικείο. Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Μπουγάς, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ.

-- Στους Μεταλλειολόγους ΕΜΠ, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα 204, με ομιλήτρια την Ιουλία Χρονοπούλου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής του ΚΚΕ και Γραμματέα της Τομεακής Οργάνωσης Πανεπιστημίων - Ερευνας Αττικής του ΚΚΕ.

-- Στην Πληροφορική του ΕΚΠΑ, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα Ζ, με ομιλητή τον Θοδωρή Κωτσαντή, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Στο Χημικό του ΕΚΠΑ, στις 2 μ.μ. στην αίθουσα Α1. Θα μιλήσουν ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ, ο Ευάγγελος Γκίκας, καθηγητής του Τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ, και η Αγγελική Συριοπούλου, υποψήφια διδάκτορας στο Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ.

-- Στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου, στις 5 μ.μ. στην αίθουσα Γ2. Θα μιλήσουν η Αννα Αναστασοπούλου, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Επιτροπής Πανεπιστημίων - Ερευνας, και ο Γιώργος Καραβίτης, μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος.

  • Αύριο Πέμπτη:

-- Στα Τμήματα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου, στις 5 μ.μ. στην αίθουσα Α1. Θα μιλήσει η Λυδία Βενετοπούλου, μέλος του ΠΣ Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ.

-- Στο Τμήμα Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής του ΠΑΔΑ, στη 1 μ.μ. στην αίθουσα Β114, θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής.

-- Στους Μηχανολόγους - Ηλεκτρολόγους του ΠΑΔΑ, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα Α214, θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής.

-- Στη Σχολή Επιστημών Τροφίμων του ΠΑΔΑ, στη 1.30 μ.μ. στην αίθουσα πλησίον της Κ11134, θα μιλήσει ο Αντώνης Μοχιανάκης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ