Πέμπτη 9 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πρωτοβουλίες αλληλεγγύης

Το Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων Κεντρικής Μακεδονίας οργανώνει συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμβάλουν από το υστέρημά τους για να μη μείνει κανένας μόνος του απέναντι στην επίθεση που δέχονται. Τα είδη που θα συγκεντρώνει είναι: Τρόφιμα μακράς διάρκειας, παιδικές τροφές, είδη καθαριότητας, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικά παιχνίδια. Η συγκέντρωση θα γίνεται: Στη Θεσσαλονίκη Δευτέρα και Παρασκευή 6 μ.μ. - 8 μ.μ. στα γραφεία του Σωματείου στον 3ο όροφο του ΕΚΘ. Στο Κιλκίς, Πέμπτη 6 μ.μ. - 8 μ.μ. στα γραφεία του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ στο Εργατικό Κέντρο.

Το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων - Κυψέλης «Καίτη Πανοπούλου» συνεχίζει τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης (γάλατα εβαπορέ, ζάχαρη, αλεύρι, ρύζι, τοματοπολτός, όσπρια, λάδι, μακαρόνια, μπισκότα) αλλά και παιδικών παιχνιδιών, καθημερινά (5 μ.μ. έως 6.30 μ.μ.), προκειμένου να διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, μπροστά στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργανώνει την Κυριακή 12 Δεκέμβρη, στις 11 π.μ., η Ομάδα Γυναικών Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας (μέλος της ΟΓΕ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο μπροστά στα γραφεία της Ομάδας (πλατεία Κυθήρων, στάση Αγιος Κοσμάς) και θα περιλαμβάνει δημιουργική απασχόληση για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, χριστουγεννιάτικο παζάρι και έκθεση βιβλίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ