Παρασκευή 15 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Ηθικό ακμαιότατο

Αισιόδοξοι για το κυριακάτικο παιχνίδι είναι οι παίκτες αλλά και η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, καθώς όλα τα προβλήματα που πονοκεφάλιαζαν τους «ασπρόμαυρους» αρχίζουν να λύνονται.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βλέπει όλους τους απόντες να επιστρέφουν σιγά σιγά, με μοναδικούς τον Καραδήμο και τον Λουτσιάνο που ως γνωστόν είναι εγχειρισμένοι και η επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους είναι προγραμματισμένη για αρκετά μακριά. Τελευταίος που πέρασε την πόρτα του προπονητηρίου του «Δικεφάλου» ήταν ο Κόφι Αμπονσά, που έδωσε μάλιστα και εξηγήσεις για την αργοπορημένη επιστροφή του από την Γκάνα.

Σε ό,τι αφορά τα 8.820 εισιτήρια που έχει στη διάθεσή της η ΠΑΕ, έχουν ήδη αρχίσει να εξαντλούνται καθώς ύστερα από πολλά χρόνια το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων αποκτά άλλη σημασία. Αλλο ένα ενθαρρυντικό σε ό,τι αφορά την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών των δύο συλλόγων είναι πως οι «ασπρόμαυροι», σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που επικρατεί στους «ερυθρόλευκους» που παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ