Παρασκευή 15 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Προβληματισμός για Γκαμάρα

«Κεραυνός εν αιθρία» στην ΑΕΚ. Ο Κάρλος Γκαμάρα με δηλώσεις του στα παραγουανικά ΜΜΕ προαναγγέλλει αποχώρηση, μόλις περατωθούν οι συμβατικές του υποχρεώσεις. Παρότι σε προηγούμενες δηλώσεις του δεν... έκλεινε καμιά πόρτα, τώρα εμφανίζεται αποφασισμένος να... μετακομίσει σ' άλλες πολιτείες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ABC» ο Γκαμάρα ανέφερε: «Εχω ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, το οποίο λήγει σε 4 μήνες. Σίγουρα το καλοκαίρι θα φύγω από την ομάδα για κάποιον άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να κάνεις πλάνα στο ποδόσφαιρο». Στην εφημερίδα ο διεθνής φέρεται μεν να εκτιμά πως διανύει μια «σπουδαία ποδοσφαιρική χρονιά», από την άλλη όμως αναζητάει πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Σχετικά διαφοροποιημένο είναι το ρεπορτάζ της εφημερίδας «La Nacion». Εκεί ο Γκαμάρα δεν παρουσιάζεται τόσο απόλυτος: «Θα ολοκληρώσω το συμβόλαιο που έχω με την ΑΕΚ, αλλά αργότερα το μέλλον μου είναι στην Ευρώπη. Θα γίνουν νέες διαπραγματεύσεις, αλλά δε νομίζω να επιστρέψω στη Λατινική Αμερική, αφού έχω ήδη κάνει κάποια πλάνα. Στην ομάδα της ΑΕΚ είμαι πολύ καλά και θέλω να δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε ανταγωνιστικοί και το πρωτάθλημα είναι κάτι το εφικτό μετά από επτά χρόνια για το σύλλογο».

Από την πλευρά του πάντως ο Σάντος, τουλάχιστον επίσημα δεν ασχολείται με το «απώτερο» μέλλον αλλά με το βραχυπρόθεσμο και πιο συγκεκριμένα με τη δύσκολη αναμέτρηση της Κυριακής στην Ξάνθη. Περιμένει σήμερα να δει σε ποια κατάσταση θα επιστρέψει στην προπόνηση ο Γκαμάρα (αγωνίστηκε 75' στο φιλικό της Παραγουάης με την Κολομβία) και αν μπορεί να τον υπολογίζει. Σίγουρα πάντως στη διάθεσή του θα είναι οι Ζαγοράκης, Κασάπης οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.

  • Ανακαινίζεται η μπουτίκ της ΑΕΚ. Θα επαναλειτουργήσει στις 23 του Φλεβάρη, πριν από τον αγώνα της ομάδας με τον Εθνικό Αστέρα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ