Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Αίσχη στις αρχαιρεσίες της Ενωσης Εστιατορίων και Συναφών Επαγγελμάτων Αττικής

Αποκαλυπτικές οι μεθοδεύσεις τις προηγούμενες μέρες αλλά και κατά τη χτεσινή πρώτη μέρα των εκλογών

Σε αίσχη και αυθαιρεσίες επιδίδονται ο πρόεδρος και το ΔΣ της Ενωσης Εστιατορίων και Συναφών Επαγγελμάτων Αττικής (ΕΕΕΣΑ) με στόχο να πραγματοποιήσουν αρχαιρεσίες fast track με διαδικασίες εν κρυπτώ, χωρίς να ενημερωθούν όλα τα μέλη του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, το ΔΣ της ΕΕΕΣΑ, χτες το πρωί και ενώ τις προηγούμενες μέρες με μήνυμα σε μέλη του Συλλόγου καλούσε σε Γενική Συνέλευση από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ., ισχυρίστηκαν ότι η ΓΣ πραγματοποιήθηκε ήδη στις 8 π.μ.!

Ο τραγέλαφος της πρώτης μέρας των αρχαιρεσιών συνεχίστηκε με τη λήξη της διαδικασίας στις 4.20 μ.μ., αντί για τις 6 μ.μ., που είχε γνωστοποιηθεί από τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ, με τον δικαστικό αντιπρόσωπο να επικαλείται κώλυμα, τη στιγμή που παρέμενε στο εστιατόριο όπου διεξάγονται οι εκλογές και έτρωγε μαζί με άλλα μέλη της Διοίκησης.

Στις διαδικασίες της ΕΕΕΣΑ παραβρέθηκαν μέλη της Ενωσης, που επώνυμα έχουν καταγγείλει ότι με μεθοδεύσεις του Διοικητικού Συμβουλίου δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να θέσουν υποψηφιότητα, ενώ έξω από τον χώρο συγκεντρώθηκαν επαγγελματίες της εστίασης και μέλη της Διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ, καταγγέλλοντας τις αυθαιρεσίες του ΔΣ της ΕΕΕΣΑ.

Οι εκλογές θα συνεχιστούν σήμερα και αύριο, ενώ γρίφο αποτελούν για μέλη της Ενωσης η τοποθεσία και το ωράριο διεξαγωγής τους.

Τέλος, χαρακτηριστικό είναι πώς το άλλοτε λαλίστατο site της ΕΕΕΣΑ, που είχε καθημερινές σχεδόν αναρτήσεις, σίγησε λίγες μέρες πριν τις αρχαιρεσίες. Καμία ανάρτηση, καμία ενημέρωση από τις 18 Νοέμβρη. Και όλα αυτά για να εξασφαλίσει το ΔΣ ότι θα προχωρήσει σε αρχαιρεσίες στα μουλωχτά καταπατώντας κάθε δημοκρατικό δικαίωμα των μελών της Ενωσης για ισότιμη συμμετοχή στις διαδικασίες της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ