Πέμπτη 16 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Ζητούνται αντίδραση και ρυθμός

Θέλοντας να αφήσει πίσω του την ήττα στο Μιλάνο από την Αρμάνι με 75-54, μία ακόμα βαριά ήττα του φέτος στη Euroleague, ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε να αντεπεξέλθει καλύτερα σε έναν ακόμα δύσκολο αγώνα, υποδεχόμενος στο ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα (21.00 - Novasports Prime) για τη 16η αγωνιστική.

Με οδηγό την εμφάνιση στα πρώτα 20 λεπτά στο Μιλάνο αλλά και παράδειγμα προς αποφυγήν τα άλλα 20 λεπτά και ιδίως την τρίτη περίοδο, όταν ουσιαστικά κατέρρευσαν, οι «πράσινοι» στοχεύουν σε μια σημαντική νίκη που εκτός των άλλων θα τους ανεβάσει ψυχολογικά ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την ίδια διοργάνωση την επόμενη βδομάδα.

Διατήρηση υψηλού ρυθμού και αποφυγή λαθών σε κρίσιμα σημεία ζήτησε από τους παίκτες του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Πρίφτης.

Αμφίβολη παραμένει για τον Παναθηναϊκό η συμμετοχή των Νέντοβιτς και Φλόιντ, ενώ με σημαντικές απουσίες ήρθε στην Αθήνα και η Μπαρτσελόνα, καθώς δεν θα αγωνιστούν Καλάθης, Αμπρίνεθ, Χίγκινς και Μαρτίνεθ.

  • Aλλοι αγώνες της βραδιάς: Φενερμπαχτσέ - Μπασκόνια (19.45 - Novasports Start), Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εφές (21.00 - Novasports 5), Αρμάνι Μιλάνο - Ρεάλ Μαδρίτης (21.45 - Novasports 4).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ