Πέμπτη 16 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Αναβολές αγώνων σε Ρremier League και ΝΒΑ λόγω πλήθους κρουσμάτων

Μαζική ...επιστροφή των κρουσμάτων κορονοϊού σε κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις φαίνεται να υπάρχει το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, σοβαρή τείνει να γίνει η κατάσταση στην Αγγλία και στο πρωτάθλημα της Premier League, όπου το τελευταίο 10ήμερο υπήρξαν 40 θετικά κρούσματα σε παίχτες. Πλέον χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί αυτή της Τότεναμ, όπου νόσησαν 13 παίχτες με αποτέλεσμα να υπάρξει αναβολή των αγώνων της με τη γαλλική Ρεν για το Conference League και την Μπράιτον για το πρωτάθλημα. Αύξηση των κρουσμάτων υπήρξε τις προηγούμενες μέρες και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ εξαιτίας των θετικών κρουσμάτων αναβλήθηκε ο χτεσινός αγώνας Μπέρνλι - Γουότφορντ.

Την ίδια στιγμή, δεν φαίνεται να είναι καλύτερα τα πράγματα στο αμερικανικό πρωτάθλημα μπάσκετ ΝΒΑ όπου τις τελευταίες μέρες υπήρξε ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, μέχρι χτες είχαν νοσήσει 36 παίχτες, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για περαιτέρω αύξηση το επόμενο διάστημα λόγω και των πολλών ταξιδιών των ομάδων.

Αποσύρεται ο Αγουέρο λόγω προβλήματος στην καρδιά

Το πρόβλημα στην καρδιά οδήγησε τελικά σε πρόωρο τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα του διεθνούς Αργεντινού επιθετικού Σέρχιο Αγουέρο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος χτες φανερά συγκινημένος. Ο διεθνής παίχτης, που μεταγράφηκε φέτος στην Μπαρτσελόνα, αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 30 Οκτώβρη, όταν και αποχώρησε με ενοχλήσεις στην καρδιά. Οι εξετάσεις έδειξαν αρρυθμίες και το προηγούμενο διάστημα ακολούθησε θεραπεία. Οπως αποκάλυψε ο Αγουέρο, οι γιατροί τον συμβούλευσαν να σταματήσει να αγωνίζεται. Οπως εξήγησε, αν και έκανε τα πάντα για να επανέλθει, στο τέλος έβαλε πάνω απ' όλα την υγεία του δηλώνοντας υπερήφανος και χαρούμενος για την καριέρα του και τα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ