Πέμπτη 13 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 2
Στην ΑΕΚ Β' το ντέρμπι, έκπληξη από τον Θεσπρωτό

Η νίκη της ΑΕΚ Β' επί του Λεβαδειακού στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου και δύο σημαντικές εκπλήξεις από Θεσπρωτό και Καβάλα στον 1ο όμιλο ξεχώρισαν ως αποτελέσματα κατά τη χτεσινή εμβόλιμη 13η αγωνιστική της Super League 2. Λόγω κρουσμάτων κορονοϊού αναβλήθηκαν 6 αναμετρήσεις της αγωνιστικής, όπως είχε γίνει και με τη μεγάλη πλειοψηφία των δύο προηγούμενων αγωνιστικών. Αναβλήθηκε επίσης ο αγώνας του Αστέρα Βλαχιώτη με τη Ζάκυνθο, λόγω αδυναμίας των φιλοξενούμενων να ταξιδέψουν, εξαιτίας απαγόρευσης απόπλου.

Στο γήπεδο του Αιγάλεω η ΑΕΚ Β' έδωσε τέλος στο αήττητο του Λεβαδειακού, νικώντας τον 2-1 και πιάνοντας τους Βοιωτούς στην 1η θέση του 2ου ομίλου. Για τον 1ο όμιλο ξεχώρισαν η σπουδαία εντός έδρας νίκη του Θεσπρωτού με 2-1 επί του Ολυμπιακού Β' και ο πρώτος βαθμός της Καβάλας στο πρωτάθλημα, καθώς έμεινε όρθια εκτός έδρας απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας (0-0).

  • Αλλα αποτελέσματα: 1ος όμιλος: Αλμωπός - ΑΕΛ 0-1. 2ος όμιλος: Καλαμάτα - Ηρόδοτος 2-0, Εργοτέλης - ΟΦ Ιεράπετρας 1-3, Διαγόρας Ρόδου - Χανιά 2-2.
  • Στη βαθμολογία του 1ου ομίλου προηγείται η Ξάνθη με 22 βαθμούς (σε 9 αγώνες) και ακολουθούν Βέροια με 21 (σε 10 αγώνες), Αναγέννηση Καρδίτσας με 19 (σε 9 αγώνες) κ.ο.κ. Στον 1ο όμιλο ισοβαθμούν στην κορυφή ΑΕΚ Β' και Λεβαδειακός, με 24 βαθμούς σε 11 αγώνες, και ακολουθούν Καλαμάτα με 21 (σε 9 αγώνες), Καλλιθέα με 20 (σε 9 αγώνες) κ.ο.κ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ