Πέμπτη 13 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Πλήρωσε τα λάθη του ο Ολυμπιακός

Πληρώνοντας την έλλειψη συγκέντρωσης, τον εκνευρισμό και τα πολλά λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 94-80 από τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη για την 20ή αγωνιστική της Euroleague. Ηταν η 6η ήττα στη διοργάνωση για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι πάντως παραμένουν στην πρώτη τετράδα και με δύο αγώνες λιγότερους. Πλησίασε την πρώτη οκτάδα η Φενέρ, ανεβάζοντας τον συντελεστή της σε 8-10.

Αυτό που προβλημάτισε ήταν η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού. Απέναντι σε μια Φενέρ με σημαντικές ελλείψεις, οι «ερυθρόλευκοι», επηρεασμένοι και από την ταλαιπωρία του τελευταίου διαστήματος λόγω πανδημίας, όπως και από την αγωνιστική απραξία 19 ημερών, υπέπεσαν σε σοβαρά αμυντικά λάθη, ιδίως στο δεύτερο μισό του αγώνα, ενώ και στην επίθεση δεν είχαν καλές επιλογές ούτε κυκλοφορία της μπάλας. Συν τοις άλλοις, στον Ολυμπιακό αγωνιούν για τον τραυματισμό του ΜακΚίσικ, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον τετρακέφαλο και σήμερα θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι έχει αναβληθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο ΣΕΦ για την 21η αγωνιστική, εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού στη ρωσική ομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ