Πέμπτη 21 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Χαμηλοί τόνοι

Χαρά και ικανοποίηση έφερε στην Παιανία η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Σπάρτα καθώς έγινε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ομως, ο τεχνικός των «πρασίνων» Σέρτζιο Μαρκαριάν προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους ενόψει του δύσκολου προγράμματος της ομάδας του τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και παράλληλα προσπάθησε να κλείσει το θέμα Ολιζαντέμπε.

«Πήραμε μια σημαντική και μεγάλη νίκη, αλλά το ματς τελείωσε χtες και τώρα σκεφτόμαστε την Παναχαϊκή που είναι ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι για μας» ήταν τα πρώτα λόγια του Ουρουγουανoύ προπονητή κατά την επιστροφή της αποστολής του «τριφυλλιού» στη χώρα μας και συνέχισε λέγοντας πως όλοι προσπάθησαν αρκετά προκειμένου να φτάσει η ομάδα στην επιτυχία, τονίζοντας «Στο β' ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και πήραμε μια δίκαιη νίκη».

Σε ό,τι αφορά τον επαναληπτικό της Λεωφόρου την επόμενη βδομάδα, ο Μαρκαριάν υποστήριξε: «Είπα ότι η ρεβάνς είναι πιο δύσκολη γιατί η Σπάρτα, ενώ είχε χάσει εντός έδρας από τη Ρεάλ, πήγε και κέρδισε στο Οπόρτο. Είναι μια ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός έδρας. Γι' αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ την Τετάρτη. Ωστόσο, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτε άλλο εκτός της Παναχαϊκής».

Τέλος για τον Πολωνό στράικερ που φέρεται να δυσανασχέτησε από τη μη χρησιμοποίησή του δικαιολόγησε την αντίδρασή του και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει μεταξύ τους πρόβλημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ