Τρίτη 22 Φλεβάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΑΙΔΕΙΑ
Πρωτοβουλίες για τις ανάγκες των σχολείων

Από την κινητοποίηση των φορέων της Νίκαιας, την Παρασκευή

Eurokinissi

Από την κινητοποίηση των φορέων της Νίκαιας, την Παρασκευή
Συγκέντρωση στο υπουργείο Παιδείας έγινε την Παρασκευή με πρωτοβουλία της Ενωσης Γονέων Νίκαιας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Νίκαιας - Πειραιά, με τη στήριξη της ΕΛΜΕ Πειραιά και του δήμου Νίκαιας, προτάσσοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες των σχολείων και των μαθητών.

Αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων συναντήθηκε με εκπρόσωπο του γραφείου του γγ του υπουργείου και έθεσε προβλήματα που υπάρχουν, όπως κενά σε εκπαιδευτικούς Παράλληλης Στήριξης, ανεπαρκή χρηματοδότηση για κάλυψη π.χ. των υπέρογκων λογαριασμών ρεύματος, ελλείψεις δημόσιων δομών για τη διενέργεια των απαραίτητων rapid tests στους μαθητές όπου εντοπίζονται κρούσματα, κτιριακά προβλήματα κ.ά. Η αντιπροσωπεία εισέπραξε... «συμπάθεια» και «κατανόηση» από τον εκπρόσωπο του υπουργείου, καμιά απολύτως δέσμευση όμως για λύσεις στα θέματα που έθεσε.

Σε αντίστοιχη κινητοποίηση προχωρούν σήμερα, στις 2 μ.μ., στο δημαρχείο Κερατσινίου, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Κερατσινίου - Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης» και η Ενωση Γονέων Κερατσινίου - Δραπετσώνας, προτάσσοντας ανάλογα αιτήματα, με αιχμή την άμεση λήψη μέτρων προστασίας στα σχολεία από την πανδημία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ