Σάββατο 5 Μάρτη 2022 - Κυριακή 6 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Μας ζητάνε να διαβουλευτούμε για μια πρόταση που δεν μας τη λένε

Δήλωση του Π. Πολίτη μετά την τελευταία τηλεδιάσκεψη με τον ειδικό εκκαθαριστή

Αλλη μια τηλεδιάσκεψη είχε το Σωματείο της ΛΑΡΚΟ με τον ειδικό εκκαθαριστή. Σε δήλωση του μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης με τον ειδικό εκκαθαριστή την περασμένη Πέμπτη, o Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του επιχειρησιακού Σωματείου στη Λάρυμνα αναφέρει μετά την ολοκλήρωσή της:

«Η Διαχείριση δεν έκανε καμιά παραπάνω διευκρίνιση και επεξήγηση από την προηγούμενη συνάντηση, δεν απάντησε σε πάλι σε κανένα ερώτημα των εργαζομένων.

Τόσο απ' τις ερωτήσεις των εργαζομένων και του νομικού μας συμβούλου, όσο και απ' τις απαντήσεις της Διαχείρισης και του νομικού της συμβούλου, αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει σχέδιο για τη διασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ (μετά την απομάκρυνση των άνω των 55 και των κενών που θα δημιουργηθούν), γεγονός που επιβεβαιώνει τον προβληματισμό ότι την οδηγούν στο κλείσιμο.

Ταυτόχρονα, δεν έδωσαν κανένα συγκεκριμένο στοιχείο για το τι θα περιλαμβάνουν τα προγράμματα που θα εντάξουν τους εργαζόμενους, δηλώνοντας αναρμόδιοι.

Μας ζητάνε να διαβουλευτούμε με μια πρόταση χωρίς να μας λένε συγκεκριμένα τι περιλαμβάνει η πρόταση αυτή.

Παρότι καταθέσαμε τεκμηριωμένη αντιπρόταση, η οποία αποφασίστηκε από τις Γενικές Συνελεύσεις, αρνήθηκαν να πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση, ώστε να τοποθετηθούν πάνω σ' αυτή, αποδεικνύοντας ότι είναι προσχηματική όλη η διαδικασία της διαβούλευσης.

Και απ' αυτήν τη συνάντηση το μόνο σίγουρο που προκύπτει είναι ότι μας απολύουν, μας ξεσπιτώνουν, οδηγούν τη ΛΑΡΚΟ στο κλείσιμο και η κυβέρνηση είναι άφαντη, κρύβεται πίσω απ' την Διαχείριση, η οποία δηλώνει αναρμόδια για όλα τα ουσιαστικά.

Τέρμα πια στην κοροϊδία και τον εμπαιγμό των εργαζομένων και των οικογενειών μας. Στο τέλος θα νικήσουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ