Σάββατο 5 Μάρτη 2022 - Κυριακή 6 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
8Η ΜΑΡΤΗ 2022
Πρωτοβουλίες σωματείων, Συλλόγων και Ομάδων Γυναικών

Με αφορμή την 8η Μάρτη, Σύλλογοι και Ομάδες Γυναικών της ΟΓΕ, αλλά και σωματεία οργανώνουν εξορμήσεις, παρεμβάσεις και εκδηλώσεις. Μεταξύ άλλων, έχουν προγραμματιστεί οι εξής πρωτοβουλίες:

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας οργανώνει σύσκεψη - συζήτηση με αφορμή τη Μέρα της Γυναίκας, το Σάββατο 5 Μάρτη στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία του (Αγίας Φιλοθέης 5β, πλατεία Μητροπόλεως). Καθημερινά προχωρά σε εξορμήσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς (το Σάββατο στο «River West», την Τρίτη σε «Attica» και αποθήκες «Lidl»).

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» και ΠΕΕΜΑΓΕΝ πραγματοποιούν σύσκεψη την Τρίτη 8 Μάρτη, στις 11 π.μ. στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21).

Στη Σάμο σε εκδηλώσεις καλούν ο Σύλλογος Μυτιληνιών την Κυριακή 6 Μάρτη, στις 6 μ.μ., στο ΚΕΝΕΦ και η Προοδευτική Κίνηση Γυναικών την Τρίτη 8 Μάρτη στις 6 μ.μ., στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας, στο Βαθύ.

Σε Βόλο, Τρίκαλα, Λάρισα και Καρδίτσα, στις 8 Μάρτη θα γίνουν εξορμήσεις σε εργοστάσια, σχολεία, σε πανεπιστήμια, σούπερ μάρκετ κ.ά. Την Τετάρτη 9 Μάρτη ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Βόλου, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων και το Σωματείο Καθαριστριών Ν. Μαγνησίας διοργανώνουν σύσκεψη στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Βόλου. Την ίδια μέρα, στην Καρδίτσα, στις 6 μ.μ., στο cafe «Ρόπτρον», θα γίνει εκδήλωση από τον Σύλλογο Γυναικών Καρδίτσας, την Ενωση Νοσοκομειακών Γιατρών και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων με θέμα: «Αγώνας για την κάλυψη των αναγκών μας στην εργασία, στην υγεία, στη μόρφωση των παιδιών μας, στην προστασία της μητρότητας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ