Πέμπτη 17 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Οι κλήσεις του Πογιέτ για τα φιλικά τεστ

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της ...εποχής Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της Εθνικής ανδρών άρχισε χτες, με τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό να ανακοινώνει τις κλήσεις παικτών ενόψει των δύο φιλικών εκτός έδρας με τη Ρουμανία (25/3) και το Μαυροβούνιο (28/3). Σε αυτές εκτός παρέμειναν για μια ακόμη φορά οι τρεις παλιοί Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, ωστόσο περιλήφθηκε μια έκπληξη, ο 19χρονος Χρήστος Κουρφαλίδης, που αγωνίζεται στην ιταλική Κάλιαρι.

Ο 54χρονος Ουρουγουανός δήλωσε ότι έχει μιλήσει προσωπικά με πολλούς ποδοσφαιριστές και στάθηκε, όπως είπε, στην αληθινή διάθεσή τους να συνδράμουν την προσπάθεια της Εθνικής. Εξήγησε πως ξεκινώντας την προσπάθεια της ομάδας για διάκριση από το μηδέν όλοι έχουν τις ελπίδες τους να κληθούν, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε φορά. Οσο για το ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής εμφανίστηκε χαρούμενος κάνοντας λόγο για τη μεγάλη ευθύνη που έχουν ο ίδιος και το επιτελείο προκειμένου να επιστρέψει στις διακρίσεις και την επίτευξη των στόχων.

Η αποστολή της Εθνικής

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν στην Εθνική είναι:

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γούτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Χρήστος Κουρφαλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Λημνιός, Πέτρος Μάνταλος, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Δουβίκας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ