Πέμπτη 17 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Ατυχος ο Καραλής

Ασχημη εξέλιξη είχε το θέμα του Εμανουήλ Καραλή με τον τραυματισμό του, εξαιτίας του οποίου δεν θα αγωνιστεί τελικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι (18 - 20 Μάρτη).

Ο νεαρός άλτης του επί κοντώ, με σπουδαίες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον μυικό τραυματισμό του και έμεινε εκτός ελληνικής αποστολής. Ο Καραλής επρόκειτο να ταξιδέψει στη σερβική πρωτεύουσα αύριο Παρασκευή, καθώς είχε μείνει στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του. Από τη χτεσινή επανεξέταση του τραυματισμού του όμως από τον γιατρό της Ομοσπονδίας, Διονύση Χίσσα, προέκυψε ότι δεν είναι έτοιμος για έναν αγώνα υψηλής έντασης, καθώς ο τραυματισμός δεν έχει υποχωρήσει απόλυτα και υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, τίθεται μάλιστα σε κίνδυνο η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Ορεγκον των ΗΠΑ το καλοκαίρι.

Η απουσία του αποτελεί σημαντικό πλήγμα για την ελληνική αποστολή, η οποία έπεσε στα 6 μέλη, ενώ χάθηκαν και οι ελπίδες διάκρισης που μπορεί να έφερνε ο Καραλής, ο οποίος πρόσφατα είχε άλμα στα 5,81 μέτρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ