Πέμπτη 17 Μάρτη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
«Ερυθρόλευκοι» στόχοι, «πράσινο» γόητρο

Εχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague και βάζοντας πλέον υψηλότερους στόχους μπροστά στο φινάλε της κανονικής περιόδου, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 30ή αγωνιστική (21.00 - Νovasports Prime).

Μετά τη νίκη στον εξ αναβολής αγώνα με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα, που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, και τώρα στοχεύουν να «κλέψουν» και την 3η θέση από την Αρμάνι Μιλάνο, για ακόμα πιο ευνοϊκό ζευγάρωμα στους «8», με απαραίτητη προϋπόθεση γι' αυτό τη νίκη απόψε επί του «αιωνίου» αντιπάλου.

Οσο για τους «πράσινους», δεν έχουν ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο - παρά μόνο να μην τερματίσουν στην τελευταία θέση - και θα διεκδικήσουν τη νίκη κυρίως για λόγους γοήτρου.

Στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας εκτίμησε ότι ματς όπως το αποψινό πάντα προκαλούν έξτρα πίεση, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές βαθμολογικές θέσεις και στόχους των δύο ομάδων. Από την πλευρά του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Πρίφτης παρατήρησε ότι στα ντέρμπι «αιωνίων» δεν υπάρχουν εκπλήξεις και ότι πάντα έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ