Σάββατο 7 Μάη 2022 - Κυριακή 8 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
9Η ΜΑΗ ΜΕΡΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
Πρωτοβουλίες της ΚΝΕ και επισκέψεις σε ιστορικούς τόπους
  • Με αφορμή τα 100 χρόνια της ΚΟΜΕΠ, η ΤΟ Πειραιά της ΚΝΕ διοργανώνει το Σάββατο 7 Μάη στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Στέκι «Τραβέρσο» συζήτηση - παρουσίαση των άρθρων της ΚΟΜΕΠ: «Ο Λένιν και οι μπολσεβίκοι για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο» και «Η διάλυση της ΕΣΣΔ, η "εποχή των τεράτων" και οι "σύγχρονοι έμποροι των εθνών"». Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Αποστόλης Χαρίσης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ. Παράλληλα, από τις 6 Μάη στον χώρο θα υπάρχουν έκθεση αφιερωμένη στα 100 χρόνια της ΚΟΜΕΠ και εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής».
  • Με σύνθημα «Διδασκόμαστε - Εμπνεόμαστε - Συνεχίζουμε! Αντλούμε έμπνευση από τη συγκλονιστική Ιστορία του Κόμματός μας και του εργατικού κινήματος της χώρας μας!», η ΤΟ Μαθητείας - Κατάρτισης της ΚΝΕ διοργανώνει επισκέψεις - εκδηλώσεις στην Αττική. Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 7 Μάη, στις 12 μ., θα γίνει επίσκεψη της ΤΟ στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, με ξενάγηση στον χώρο όπου εκτελέστηκαν οι 200 κομμουνιστές την Πρωτομαγιά του 1944 και στο Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης.
  • Η ΤΟ ΑΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Μαζί είμαστε πιο δυνατοί. Με το ΚΚΕ στον δρόμο της ανατροπής», την Τετάρτη 11 Μάη, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα ΔΙΑΛ 3 του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων. Θα μιλήσει ο Θανάσης Σγούρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ