Τετάρτη 8 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE - ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
Ραντεβού πρόκρισης για ΠΑΟ και Λάρισα

Τον πέμπτο και καθοριστικότερο αγώνα τους για την ημιτελική φάση της Basket League δίνουν σήμερα στο ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός και Λάρισα (19.30 - ΕΡΤ3). Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 2-2 στη σειρά και έτσι ο σημερινός νικητής θα είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στη σειρά των τελικών, με τον μεν Παναθηναϊκό να θέλει να δικαιώσει - επιτέλους - τον τίτλο του φαβορί, τη δε Λάρισα, μια που έφτασε μέχρι εδώ, να διεκδικεί χωρίς άγχος μία ακόμα υπέρβαση.

Εκτός των άλλων αναμένεται με ενδιαφέρον να φανεί αν θα υπάρξει συνέχεια στο σκηνικό έντασης που δημιουργήθηκε κατά το τέταρτο ματς στη Λάρισα, με τον Παναθηναϊκό να φωνάζει για τη διαιτησία αλλά και για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Αξίζει σε σχέση με αυτό να αναφερθεί ότι προχτές ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, και φέρεται να του μετέφερε τα έντονα παράπονα της ομάδας του για τα ζητήματα με τη διαιτησία.

Γενικά στους «πράσινους» γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστεί το αρνητικό κλίμα από τις δύο αναπάντεχες ήττες στη σειρά των ημιτελικών και να πάρει η ομάδα τη νίκη και την πρόκριση στους τελικούς, προκειμένου να επανέλθει και η ηρεμία. Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Βόβορας ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση, να αποφύγουν τα λάθη των προηγούμενων αγώνων και να δείξουν την πραγματική τους αξία. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παπαπέτρου, που τραυματίστηκε στο γόνατο στο τέταρτο ματς.

Από την άλλη, η Λάρισα πάει στο ΟΑΚΑ με την ψυχολογία στα ύψη και πίστη ότι το όνειρο της πρόκρισης στους τελικούς μπορεί να γίνει πράξη. Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν και ο τεχνικός της ομάδας, Φώτης Τακιανός, ζήτησε από τους παίκτες του να επιδείξουν το ίδιο πάθος όπως στους προηγούμενους αγώνες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ