Τετάρτη 8 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Στις 11 και 18 Ιούνη το μπαράζ Λαμίας - Βέροιας

Στις 11 και 18 Ιούνη θα διεκδικήσουν την εναπομείνασα θέση στη Super League 1 η Λαμία, 13η της SL1, και η Βέροια, 2η της SL2. Αυτό αποφασίστηκε χτες από την ΕΠΟ, μια που λύθηκαν οι δικαστικές εκκρεμότητες και επικυρώθηκε η βαθμολογία των θέσεων 7 έως 14 στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας για τη σεζόν που πέρασε. Με βάση δε το αποτέλεσμα της κλήρωσης της Ομοσπονδίας, ο πρώτος αγώνας μπαράζ θα γίνει στην έδρα της Βέροιας και η ρεβάνς στην έδρα της Λαμίας.

Θυμίζουμε ότι σε αντίθεση με τους αγώνες μπαράζ μεταξύ Βέροιας και Λεβαδειακού για την 1η θέση στη SL2 και την απευθείας άνοδο στη SL1 (που ανέδειξαν νικήτρια την ομάδα της Λιβαδειάς), στους αγώνες μπαράζ Λαμίας - Βέροιας θα ισχύσει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, δηλαδή σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ των δύο αγώνων θα προκριθεί η ομάδα που θα έχει σημειώσει περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

ΠΑΟΚ: Τη δεύτερη μεταγραφική του κίνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει χτες την απόκτηση του 27χρονου Πορτογάλου μπακ Ράφα Σουάρες για τρία χρόνια. Ο Σουάρες στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πόρτο, Φούλαμ και Εϊμπαρ, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην πορτογαλική Γκιμαράες. Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί για τον «Δικέφαλο του Βορρά» η μεταγραφή του 28χρονου Ουρουγουανού μέσου Νικολάς Κουαλιάτα για τέσσερα χρόνια.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Θανάσης Στάικος είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ανακοινώθηκε χτες. Θα αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Ηρακλή Μεταξά, του οποίου ήταν βοηθός κατά την περσινή σεζόν.

Βόλος: Μετά τη συμφωνία με τον 48χρονο Γάλλο τεχνικό Οσβάλντ Τανσό, ο Βόλος ολοκλήρωσε και τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού Βίκτορ Φερνάντες και του 24χρονου Ελληνα αμυντικού Αντώνη Οικονόμπουλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ