Σάββατο 25 Ιούνη 2022 - Κυριακή 26 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δράσεις του ΕΣΥΝ για την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών
  • Το Παράρτημα Περιστερίου του ΕΣΥΝ πραγματοποιεί διήμερο εκδηλώσεων στο Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης (Εθνικής Αντιστάσεως 33, Περιστέρι), ξεκινώντας το Σάββατο 25/6 στις 8 μ.μ. με τη θεατρική ομάδα «Ο θίασος» και τα έργα του Αντον Τσέχοφ «Η Επέτειος» και «Πρόταση Γάμου». Την Κυριακή 26/6, στις 8 μ.μ., θα γίνει ομιλία από τον Βασίλη Παυλόπουλο, καθηγητή Ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ και πρόεδρο του ΕΣΥΝ. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από την Βιολέτα Ικαρη και τον Νίκο Ξύδη.
  • Το Παράρτημα Βοιωτίας του ΕΣΥΝ οργανώνει: Στις 25/6, συναυλία με τους Magic Bus και Natasha & Peggy. Στις 26 Ιούνη, τουρνουά μπάσκετ 3on3 με τη συμμετοχή των ομάδων ΝΓΣ Αλιάρτου, ΓΑΣ Ορχομενού, Κένταυρου Λιβαδειάς και Απόλλωνα Λιβαδειάς, αλλά και για όλα τα παιδιά από Ε' Δημοτικού έως και Γ' Λυκείου. 1 - 2 - 3 Ιούλη, στο «Town By The River Festival» θα πραγματοποιηθεί δράση ενημέρωσης. 2 Ιούλη: Συμμετοχή στο 1ο Livadia night run 2022.
  • Διήμερο Φεστιβάλ το Σαββατοκύριακο 25 και 26/6 στο Νότιο Πάρκο (πλησίον του ΝΟΠ) από το Παράρτημα Πάτρας του ΕΣΥΝ, με συνδιοργανωτές τον δήμο Πατρέων, το Εργατικό Κέντρο, τον Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ - «Οξυγόνο» και την Ενωση Γονέων και Κηδεμόνων. Θα συμμετάσχουν αθλητικές ομάδες μπάσκετ και πυγμαχίας, χορευτικές ομάδες, μουσικά και χορωδιακά σύνολα.
  • Από το Παράρτημα Κέρκυρας του ΕΣΥΝ, φέτος το 17ο Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από τη θεραπευτική μονάδα «ΔΙΑΠΛΟΥΣ» και την ΟΓΕ, με τη στήριξη δεκάδων αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων, επιστημονικών συλλόγων, της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων, του Εργατικού Κέντρου και φορέων της Τοπικής Διοίκησης. Περιλαμβάνει: Το Σάββατο 25/6 στις 5.30 μ.μ. στην Κέρκυρα, στην κάτω πλατεία, γιορτή αθλητισμού. Την Κυριακή 3/7 στις 8 μ.μ. στη Νότια Κέρκυρα, στον Αϊ - Μαθιά βραδιά πολιτισμού με μουσική, χορό, ποίηση και θέατρο.
  • Επίσης, από τα κατά τόπους παραρτήματα προγραμματίζονται τα εξής: Αγία Βαρβάρα, Σάββατο 25/6, ποδοσφαιρικός αγώνας. Χανιά, Σάββατο 25/6, 8.30 μ.μ., πλατεία Γυαλί Τζαμί (Ενετικό Λιμάνι), εκδήλωση - συναυλία με το μουσικό σύνολο «Εναλλασσόμενη Τάση» (με τη στήριξη του δήμου Χανίων). Λάρισα, Κυριακή 26/6, σε συνεργασία με το Παράρτημα Θεσσαλίας του ΣΕΓΑΣ, αγώνας δρόμου στις 8 μ.μ. (αφετηρία από την κοίτη του Πηνειού).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ