Σάββατο 2 Ιούλη 2022 - Κυριακή 3 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σάββατο 2 Ιούλη

-- Εκδήλωση της ΚΟ Λασιθίου στην Ιεράπετρα, 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας, με θέμα «Η περίπτωση της νήσου Χρυσής: Ανάπτυξη με κριτήριο το κέρδος και προστασία του περιβάλλοντος είναι ασυμβίβαστα!». Θα μιλήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, δασολόγος, μέλος της ΚΕΟΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Πρέβεζας παρουσιάζει την έκδοση «Πανδημία COVID-19, ο καπιταλισμός στη δύση του», στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ανδρούτσου, με τους εξής ομιλητές: Ελένη Παπαγεωργίου, ιατρό παθολόγο, συνεργάτη του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ. Κωνσταντίνο Κύρλα, ιατρό καρδιολόγο στο ΓΝ Πρέβεζας, στέλεχος του ΚΚΕ. Σπύρο Μπρίκο, ιατρό μικροβιολόγο, συγγραφέα. Μαρία Τσούνη, ιατρό παθολόγο στο ΓΝ Πρέβεζας. Θεόδωρο Βενετικίδη, εκπαιδευτικό. Γεώργιο Πούμπη, συνδικαλιστή, μέλος του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας. Σταύρο Αμάραντο, φαρμακοποιό, πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πρέβεζας - Λευκάδας.

Κυριακή 3 Ιούλη

-- Στις 11 π.μ. οι ΤΟ Δυτικών Συνοικιών και Εμπορίου - Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ οργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, πόλεμοι τον 21ο αιώνα! Γιατί; Τι φταίει; Τι μπορεί να κάνει ο λαός;», στην καφετέρια «Αερικό» (Θύρας και Σαμουήλ 47) στο Ιλιον. Θα μιλήσει η Μαρία Θεοφίλη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Εξαρχείων και Νεάπολης Εξαρχείων του ΚΚΕ καλούν σε εκδήλωση στο πάρκο Ροζάν, με θέμα «Αναπλάσεις στο κέντρο της Αθήνας για τις ανάγκες των κατοίκων ή των επιχειρηματικών ομίλων; Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος της ΕΠ Αττικής και του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- Στον Πλακιά Ρεθύμνου, στις 11 π.μ., στην ταβέρνα - εστιατόριο «Ο Σήφης», με θέμα: «Το περιβάλλον και οι λαϊκές ανάγκες στις συμπληγάδες της "πράσινης ανάπτυξης". Το παράδειγμα του Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου (Παλίγκρεμος, ανεμογεννήτριες, δασικοί χάρτες, περιοχές NATURA)», με ομιλητή τον Αντώνη Ραλλάτο.

Δευτέρα 4 Ιούλη

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αγ. Παρασκευής καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Παρασκευής (θεατράκι), με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, πόλεμοι τον 21ο αι.! Γιατί; Τι φταίει; Τι μπορεί να κάνει ο λαός;». Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ