Τρίτη 5 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πρόγραμμα πλούσιου ανοίγματος σε χώρους δουλειάς, λαϊκές γειτονιές και χώρους νεολαίας

Η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ συνεχίζει το πλατύ πολιτικό άνοιγμα σε χώρους δουλειάς, λαϊκές γειτονιές, χώρους εκπαίδευσης και νεολαίας. Για σήμερα και αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Σήμερα Τρίτη

-- Στις 7.30 π.μ. περιοδεία στον ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας, με επικεφαλής την Δήμητρα Πιτροπάκη, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Βορειοδυτικής Αθήνας.

-- Στις 8.30 π.μ. στην εταιρεία CQS, με επικεφαλής την Δήμητρα Πιτροπάκη.

-- Στις 11 π.μ. στα εμπορομάγαζα της οδού Κολοκοτρώνη στον Περισσό, με επικεφαλής τον Νίκο Σταματόπουλο, Γραμματέα της ΤΕ Βορειοδυτικής Αθήνας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον «Σκλαβενίτη» στην Καλογρέζα, με επικεφαλής τον Θοδωρή Χαμαλίδη, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αύριο Τετάρτη

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Σεπολίων καλεί σε εκδήλωση στην πλατεία Λαού, με θέμα «Ψάξε την πραγματική ουσία. Οχι σε όλα τα ναρκωτικά». Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Χαλανδρίου καλεί σε συγκέντρωση με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, πόλεμοι τον 21ο αιώνα! Γιατί; Τι φταίει; Τι μπορεί να κάνει ο λαός;», στο Χαλάνδρι, Ολύμπου και Εδέσσης 13-15 (θεατράκι). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Κυψέλης καλούν σε σύσκεψη στο Θεατράκι της οδού Φωκίωνος Νέγρη, με θέμα «Τόλμησε στον αγώνα μαζί με το ΚΚΕ. "Ασπίδα" για το τώρα, ελπίδα για το αύριο». Θα μιλήσει ο Μαρίνος Μακρής, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Α' Αθήνας.

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟ του ΚΚΕ στο Αιγάλεω διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Προβλήματα σχολικής στέγης: Κρατική αδιαφορία ή πολιτική επιλογή όλων των κυβερνήσεων; Τι σχολείο έχουν ανάγκη τα παιδιά μας;», στην πλατεία Παπάγου στου Λιούμη (Πολυδεύκους και Ηρακλείτου).

-- Στις 8 μ.μ. στα καταστήματα «Lidl» - «ΑΒ Βασιλόπουλος» - «Jumbo» στον Περισσό, με επικεφαλής την Μυρτώ Παραμπάτη, μέλος της ΤΕ Βορειοδυτικής Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ