Τρίτη 5 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γ. ΝΟΤΑΡΑΣ
Είχε τη δική του ξεχωριστή συμβολή στην πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Ανακοίνωση του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ κατά των Ναρκωτικών - Εξαρτήσεων

«Εφυγε» από τη ζωή ο επίτιμος πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Γεράσιμος Νοταράς. Είχε διατελέσει πρόεδρος για τρεις θητείες, υπήρξε μέλος του ΔΣ για σχεδόν 14 χρόνια, ενώ υπήρξε εθελοντής στο ΚΕΘΕΑ για πάνω από 33 χρόνια.

Ο Γεράσιμος Νοταράς γεννήθηκε το 1936 στην Πάτρα και έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην Καλλιθέα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Πολιτική Κοινωνιολογία στο πανεπιστήμιο της Λωζάνης, όπου και δίδαξε Πολιτική Ανάλυση από το 1962 έως το 1965.

Το Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ Κατά των Ναρκωτικών - Εξαρτήσεων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τον θάνατό του: «Για την απώλεια του επίτιμου προέδρου του ΚΕΘΕΑ, το Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ Κατά των Ναρκωτικών - Εξαρτήσεων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του, καθώς και στην μεγάλη "οικογένεια" του ΚΕΘΕΑ, τις αξίες και τα ιδανικά του οποίου υπερασπίστηκε.

Ο Γεράσιμος Νοταράς είχε τη δική του ξεχωριστή συμβολή στην πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Ως πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, με πολυετή θητεία, συνέβαλε στην ανάπτυξη του Οργανισμού και συνολικότερα στην ενίσχυση της "στεγνής" θεραπευτικής αντιμετώπισης στην κοινωνία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ