Τετάρτη 20 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κινηματογραφικό αφιέρωμα έως τα τέλη Ιούλη

Κινηματογραφικό αφιέρωμα έχει προγραμματίσει το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της δραστηριότητας των καλοκαιρινών μηνών.

Το κινηματογραφικό αφιέρωμα περιλαμβάνει ταινίες με πλούσιο κοινωνικό περιεχόμενο. Προβολές έχουν προγραμματιστεί αύριο Πέμπτη, την Τρίτη 26 και την Πέμπτη 28 Ιούλη, στις 9 μ.μ.

Ο χώρος του Στεκιού Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ θα είναι ανοιχτός έως τα τέλη Ιούλη και θα μπορεί να αξιοποιηθεί το Στούντιο του χώρου για δωρεάν πρόβες μουσικών και συγκροτημάτων. Επίσης το Στέκι μπορεί να αξιοποιηθεί ως αναγνωστήριο και ως χώρος για συναντήσεις φοιτητών και μαθητών. Στο πλαίσιο αυτό διατίθεται πλούσια βιβλιοθήκη με βιβλία ιστορικού, πολιτιστικού και πολιτικού περιεχομένου, η οποία λειτουργεί και ως δανειστική.

Για επιπλέον πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948354787, 6973241296.

Προβολές ταινιών στην Κέρκυρα

Η Τομεακή Οργάνωση Κέρκυρας της ΚΝΕ οργανώνει προβολές ταινιών και το φετινό καλοκαίρι για μικρούς και μεγάλους. Οπως και κάθε χρόνο, παίρνει αυτήν την πρωτοβουλία, έτσι ώστε νέοι εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές και μαθητές να έχουν δωρεάν πρόσβαση στον κινηματογράφο.

Θα προβληθούν ταινίες που αποτελούν μια όμορφη πρόταση για κάθε νέο και νέα του νησιού, ανάσα ψυχαγωγίας αλλά και μια ευκαιρία για προβληματισμό, μέσα από θέματα που μας απασχόλησαν τη χρονιά που πέρασε.

Οι ταινίες θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη, στις 9.30 μ.μ.

Το πρόγραμμα των προβολών είναι το εξής:

21/7 στον Κήπο του Λαού. 28/7 μπροστά από το εργοστάσιο Δεσύλλα (Αλσος της Γαρίτσας). 4/8 στην ταράτσα του Εργατικού Κέντρου. 11/8 στην ταράτσα του Εργατικού Κέντρου. 18/8 στην ταράτσα του Εργατικού Κέντρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ