Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΟΛΟΣ
Επίθεση με κατσαβίδι σε γυναίκα από τον σύντροφό της

Συγκλονίζει η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μια 26χρονη στον Βόλο. Η νεαρή κατήγγειλε παραλίγο θανάσιμη επίθεση σε βάρος της με κατσαβίδι από τον 36χρονο σύντροφό της, με τον οποίο έχει και ένα παιδί. Τον κατήγγειλε στις αρχές και η υπόθεση οδηγήθηκε σε δίκη την Τρίτη, όμως το δικαστήριο αποφάσισε να αφήσει τον κατηγορούμενο ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, καθώς εκείνος ανέλαβε τη δέσμευση να πάρει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι όπου έμενε μαζί με τη νεαρή γυναίκα.

«Μην τον πιστεύετε. Θα το ξανακάνει», φώναξε η 26χρονη, με τον τρόμο ζωγραφισμένο στα μάτια της. «Να ξέρετε ότι σύντομα θα κάνετε ρεπορτάζ για μένα. Θα με σκοτώσει», είπε στους δημοσιογράφους.

Την αγωνία και τον φόβο της αντιλήφθηκε ο εισαγγελέας του Βόλου, με παρέμβαση του οποίου το βράδυ της Τρίτης δόθηκε εντολή φρούρησης του σπιτιού της 26χρονης, μέχρι ο κατηγορούμενος να προσέλθει και παρουσία μάρτυρα να πάρει τα πράγματα του.

Η νεαρή μητέρα αποκάλυψε στο δικαστήριο το δράμα που ζει εδώ και 8 χρόνια, με συνεχείς ξυλοδαρμούς. Μάλιστα παρουσίασε φωτογραφικό υλικό από προηγούμενο ξυλοδαρμό, που επιβεβαιώνει τα λεγόμενά της. Σύμφωνα με την 26χρονη υπάρχει και ιατροδικαστική έκθεση από το Νοσοκομείο Βόλου, η οποία θα υποβληθεί σε νέο δικαστήριο το οποίο εκκρεμεί σε βάρος του 36χρονου και θα εκδικαστεί στις 26 Σεπτέμβρη.

Σημειωτέον, η νεαρή γυναίκα παραστάθηκε την Τρίτη στο δικαστήριο χωρίς συνήγορο, καθώς δεν είχε χρήματα, ούτε γνώριζε ότι έχει το δικαίωμα να ζητήσει τη δωρεάν παράσταση δικηγόρου. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του δεν παραδέχτηκε ότι της επιτέθηκε με κατσαβίδι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ