Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 - Κυριακή 21 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βιβλιοπαρουσιάσεις της έκδοσης για τη Μικρασιατική Καταστροφή

Εκδηλώσεις παρουσίασης της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» που επιμελήθηκε το Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», οργανώνουν μια σειρά Οργανώσεις του ΚΚΕ, ως εξής:

-- Η Τομεακή Επιτροπή Ηλείας την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Παναγιάς. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Νότιων Περιαστικών Δήμων της ΤΕ Χανίων την Τετάρτη 24 Αυγούστου στις 7.30μ.μ. στα γραφεία του Κόμματος στον Κουμπέ (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 8). Θα μιλήσει ο Γιώργος Κορναράκης, μέλος του Τομεακού Γραφείου Χανίων και της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης. Θα ακολουθήσει παραδοσιακό μικρασιάτικο κέρασμα.

  • Επίσης, εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την ιμπεριαλιστική Μικρασιατική Εκστρατεία και Καταστροφή πραγματοποιεί η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικής Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου Καλαμαριάς. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ.

Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του, και στο εμβληματικό του έργο «Μικρά Ασία». Συμμετέχουν: Mαρία Φραγκούλη, Λάμπρος Καφκούλας, Λεωνίδας Mουλαγιαννιός, Nίκος Ταλέας, Tριαντάφυλλος Χαλκιάς, Γιάννης Φιλιππουπολίτης, Λεωνίδας Κυρίδης, Θωμάς Κωστούλας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ