Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Με εκδηλώσεις σε Κόρινθο, Ναύπλιο, Τσαριτσάνη, Ν. Μουδανιά συνεχίζεται αύριο Σάββατο το ταξίδι του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που με σύνθημα «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για "το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό" - Σοσιαλισμός, η απάντηση στον 21ο αιώνα» στέλνει προσκλητήριο αγωνιστικής συμπόρευσης της νεολαίας με το ΚΚΕ. Στο πλαίσιο αυτό, αύριο Σάββατο 27 Αυγούστου, προγραμματίζονται:

-- Στον Φλοίσβο της Κορίνθου, με έναρξη στις 8 μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Μουσικοθεατρικό αφιέρωμα με τίτλο: «...ο πόλεμός τους σκοτώνει ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους...» από την Πολιτιστική Ομάδα του Κόμματος και της ΚΝΕ.

Ομιλία από τον Γιώργο Καραγιάννη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Λαϊκό γλέντι με τους: Βασιλική Τσίφτση τραγούδι, Χρήστο Σκόνδρα - μπουζούκι και Γιώργο Μπεκιάρη κιθάρα-τραγούδι!

Στον χώρο θα λειτουργούν επίσης βιβλιοπωλείο των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» και χώρος για δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες.

-- Στο Ναύπλιο. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 7.30 μ.μ. στο πάρκο Κολοκοτρώνη και θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου.

Ακόμα θα υπάρχει αφιέρωμα για τα 70 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη από μέλη της ΚΝΕ, καθώς και λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα «3 και μία». Στον χώρο θα υπάρχουν έκθεση βιβλίου, μαθητικό στέκι καθώς και γωνία του «Κόκκινου Αεροστάτου».

-- Στην Τσαριτσάνη, στην πλατεία, στις 9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δαμιανός Μπαλασούλης, Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Λάρισας της ΚΝΕ, και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τους Θανάση Τζήκα, Παναγιώτη Ζιώγα και Αντώνη Ζιώγα.

-- Στα Ν. Μουδανιά, στην πλατεία Ομόνοιας, στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο Ανδρέας Κοράκης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία με τους «Γουεστ Μες» και λαϊκό γλέντι με τους Μαρία Γιαννούλη, Κώστα Μικρό, Δημήτρη Χόντα. Στον χώρο θα λειτουργούν γωνιές μαθητών και νέων εργαζομένων καθώς και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ