Τρίτη 6 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Φωτιά σε εργοστάσιο στα Ψαχνά Εύβοιας

Φωτιά σε αποθηκευτικές εγκαταστάσεις του εργοστασίου «Σόγια Ελλάς», στα Ψαχνά Εύβοιας, ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής 4 Σεπτέμβρη, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσουν εργαζόμενοι.

Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε αποθηκευτικό χώρο με πέλετ και πήρε γρήγορα διαστάσεις, ενώ σημειώθηκαν και εκρήξεις. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, επιχειρώντας να σβήσουν τις φλόγες αλλά και να εμποδίσουν την επέκταση της φωτιάς στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις. Επίσης, συμμετείχαν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες αλλά και εργαζόμενοι του εργοστασίου. Η φωτιά έσβησε τις πρώτες πρωινές ώρες χτες Δευτέρα προκαλώντας αρκετά μεγάλη καταστροφή στις εγκαταστάσεις, ενώ η ευρύτερη περιοχή είχε σκεπαστεί από καπνό.

Να σημειώσουμε ότι το βράδυ της Κυριακής υπήρχαν εργαζόμενοι στον χώρο του εργοστασίου, οι οποίοι, ωστόσο, βρίσκονταν σχετικά μακριά από το σημείο εκδήλωσης της φωτιάς.

Στο σημείο της φωτιάς βρέθηκε, αργά το βράδυ της Κυριακής, αντιπροσωπεία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας με επικεφαλής τον πρόεδρο, Αντώνη Κούκουρα. Επίσης, στο σημείο βρέθηκαν κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Λένα Γεροπαναγιώτη, Γραμματέα της ΤΕ Εύβοιας, καθώς και η Χριστίνα Αβραμίδου, δημοτική σύμβουλος Διρφύων - Μεσσαπίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ