Τρίτη 6 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Οι εκδηλώσεις που προγραμματίζονται αυτές τις μέρες

Στην τελική ευθεία μπαίνει η πλούσια δραστηριότητα στο πλαίσιο του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» με σύνθημα «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για "το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό" (Ν. Μπελογιάννης) - Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα».

Για τις αμέσως επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις ως εξής:

Σήμερα Τρίτη

-- Στο Καστέλι Κισσάμου, στην πλατεία Τζανακάκη (χώρος έξω από το Μουσείο), στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Αλέκος Μαρινάκης, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ, θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με τους Γιώργο Σκευάκη (μαντολίνο), Χρήστο Περαθωράκη (λύρα), Μανώλη Περκολαράκη (λαούτο).

-- Στην Πτολεμαΐδα, στο πέτρινο Δημοτικό, θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη.

Την Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη

-- Στη Φλώρινα, στο 3ο Γυμνάσιο, θα μιλήσει η Αναστασία Γεωργιάδου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία του Μιθριδάτη. Θα πραγματοποιηθούν θεματικές συζητήσεις και έκθεση με θέμα τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες και θα λειτουργούν Εκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής», χώρος του «Κόκκινου Αερόστατου» και παιδότοπος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ