Τετάρτη 7 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Για «το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό»

Στις 22 - 23 - 24 Σεπτέμβρη στο Πάρκο «Αντ. Τρίτσης» κορυφώνονται οι εκδηλώσεις

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η φεστιβαλική δραστηριότητα της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που ταξιδεύει αυτήν την περίοδο σε μεγάλες πόλεις, με σύνθημα «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για "το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό" (Ν. Μπελογιάννης) - Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα».

Το 48ο Φεστιβάλ κορυφώνεται το τριήμερο 22, 23 και 24 Σεπτέμβρη στην Αθήνα, στον γνώριμο χώρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ιλιον.

Το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος.

Μέσα από το πρόγραμμά του, τα Στέκια του που θα λειτουργούν, το Φεστιβάλ φιλοδοξεί για μια ακόμα φορά να ανοίξει τη συζήτηση πάνω στις αγωνίες των νέων εργαζομένων, των μαθητών, των φοιτητών, των νέων γυναικών, να στείλει μήνυμα ανυπότακτης στάσης απέναντι στη ναρκω-κουλτούρα, στέλνοντας πλατιά στη νεολαία μήνυμα αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ. Συνεχίζοντας την παρουσίαση των Στεκιών του κεντρικού Φεστιβάλ και των δραστηριοτήτων που θα ξεδιπλωθούν σε αυτά στη διάρκεια του τριημέρου, ο «Ριζοσπάστης» ρίχνει ματιές σήμερα στη Νέα Σκηνή που φιλοξενείται για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ, καθώς και στις δραστηριότητες στο Αθλητικό Στέκι και το Αθλητικό Camp.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ