Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Παρωδία η συνεδρίαση για τα γεράκια όταν αγνοούνται λαϊκά προβλήματα

Την πρακτική της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης να καλέσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τη φιλοξενία των αρπακτικών πτηνών (γερακιών) που θα έχει μαζί της η κυβερνητική αποστολή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), που φέτος είναι η τιμώμενη χώρα στη ΔΕΘ, αλλά όχι για ζωτικά και επείγοντα ζητήματα της πόλης όπως τα τεράστια προβλήματα του υποβαθμισμένου Β' Διαμερίσματος, τις πλημμύρες, τις πολυκατοικίες στο Σέιχ Σου στο χείλος του ρέματος, στο Κρυονέρι Τούμπας κ.λπ., καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση», με επιστολή της προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Και γνωστοποιεί ότι οι δημοτικοί της σύμβουλοι δεν θα συμμετέχουν στη συνεδρίαση - παρωδία.

Χαρακτηρίζει «πολιτική πρόκληση και γελοιοποίηση του - ήδη υποβαθμισμένου έως εξαΰλωσης - Δημοτικού Συμβουλίου», την έκτακτη σύγκλησή του για τα γεράκια.

Καταλήγει τονίζοντας: «Σεβόμαστε τις παραδόσεις και τα σύμβολα των άλλων λαών στο πρόσωπο των λαών και των γνήσιων εκπροσώπων τους και όχι στο πρόσωπο των δικτατόρων ηγετών τους. Υπερασπιζόμενοι την έννοια της πολιτικής αξιοπρέπειας και του ρόλου που ανέλαβαν απέναντι σε όσους τους εξέλεξαν και τον λαό της πόλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" αρνούνται να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση - παρωδία του Δημοτικού Συμβουλίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ