Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΒΣΑ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ
Πρωτοβουλίες ενάντια στην ακρίβεια και τους πλειστηριασμούς

Τριήμερο δράσης στις 3, 4 και 5 Οκτώβρη σχεδιάζουν η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής, μαζί με Ομοσπονδίες, Σωματεία και Ενώσεις επαγγελματιών. Στο φόντο της ακρίβειας και των ανατιμήσεων που στραγγαλίζουν το εισόδημα, συνδικαλιστικές οργανώσεις αυτοαπασχολούμενων και μικρών επαγγελματιών προχώρησαν σε σύσκεψη την περασμένη Δευτέρα και συζήτησαν για την ανάγκη να ενταθούν οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφάσισαν να οργανώσουν τριήμερο δράσης με πολύμορφες πρωτοβουλίες σε κλάδους και συνοικίες που θα κορυφωθούν στις 5 Οκτώβρη με απογευματινό συλλαλητήριο στο υπουργείο Οικονομικών.

Παράλληλα, οι φορείς των επαγγελματιών θα πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που οργανώνουν εργατικά σωματεία αύριο, Πέμπτη, στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ η ΟΒΣΑ έχει στον προσανατολισμό της τη συμβολή των δυνάμεών της στην κλιμάκωση του αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους, στην προοπτική της πραγματοποίησης απεργιακής κινητοποίησης το επόμενο διάστημα.

Σήμερα, Τετάρτη, στις 9 π.μ., θα προχωρήσουν σε παρέμβαση σε συμβολαιογραφείο (Καποδιστρίου 18) για την αναστολή του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας άνεργης, πρώην αυτοαπασχολούμενης, για ένα δάνειο της τάξης των 40.000 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ