Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Ολα έτοιμα σήμερα και στην Πάτρα

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ και του ΚΚΕ στην Πάτρα δούλεψαν με μεράκι, ώστε όλα να είναι έτοιμα σήμερα στο Νότιο Πάρκο, όπου ανοίγει τις πύλες του το 48ο Φεστιβάλ στην πόλη.

Σήμερα στο Φεστιβάλ της Πάτρας θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα αφιέρωμα στον Θ. Μικρούτσικο με την σοπράνο Μαριάννα Μεσσαλά, χορευτικό από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγυιάς, hip hop συναυλία με τους Dason, Drugitiz, Raibo, Retro, συναυλία με την Νατάσσα Μποφίλιου και λαϊκό γλέντι.

Αύριο Σάββατο περιλαμβάνει χορογραφίες απ' το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου Πατρέων, διεθνιστικό, αντιπολεμικό αφιέρωμα από το συγκρότημα της ΚΝΕ, θεατρικό δρώμενο ενάντια στον πόλεμο, μουσικοθεατρικό δρώμενο με θέμα τη Μικρασιατική Καταστροφή απ' τον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών, συναυλία με τους Marseaux feat, WNCfam και αφιέρωμα για τη Μικρασιατική Καταστροφή σε καλλιτεχνική διεύθυνση Πάνου Δημητρακόπουλου με τους Παντελή Θαλασσινό, Μάρθα Φριντζήλα, Αρετή Κετιμέ και το μουσικό σχήμα «Μαΐστρος».

Ξεχωριστό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τους μικρούς φίλους του Φεστιβάλ θα υπάρχει στον παιδότοπο, με παράσταση μαγείας από τον ταχυδακτυλουργό Παύλο Τρόντζα, εργαστήρι χειροτεχνίας, παιχνίδια, τραγούδια και ζωγραφική, ενώ αύριο τα παιδιά με έμπνευση από μεγάλους ζωγράφους θα ζωγραφίσουν για την ειρήνη και θα διασκεδάσουν με μπαλόνια και face painting.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ