Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη

-- Η ΤΕ Μεσσηνίας, στις 8 μ.μ., πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Μια εποχή. Μνήμες... και σκέψεις σκόρπιες με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο», των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής», με αφορμή και τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τον θάνατο του μεγάλου σκηνοθέτη, στο ξενοδοχείο «Vista Marina» (Σαλαμίνος 8, μαρίνα Καλαμάτας - πρώην διεύθυνση του υπουργείου Μεταφορών). Τη βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιήσουν ο Λευτέρης Χαρωνίτης, συγγραφέας του βιβλίου, σκηνοθέτης - σεναριογράφος, και ο Γιώργος Μηλιώνης, μέλος του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ του ΚΚΕ. Επίσης, θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι της Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας, Βασίλης Παπαευσταθίου, πολιτικός μηχανικός, και Αντώνης Σταυριανέας, χημικός. Τον συντονισμό θα έχει ο Δημήτρης Οικονομάκος, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας.

Την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη

-- Η ΤΕ Τρικάλων πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης «Πανδημία COVID-19: Ο καπιταλισμός στη δύση του». Η παρουσίαση θα γίνει στις 7 μ.μ. στο Μουσείο Τσιτσάνη, από την Μαριλένα Κωτσαντή, μέλος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ.

-- Η ΤΕ Δράμας οργανώνει εκδήλωση - παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στη μικρή αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στον χώρο θα εκτεθούν φωτογραφίες από το αρχείο του κ. Φώτη Μπέγγα, προέδρου της Θρακικής Εστίας Δράμας.

-- Η ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου οργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η συμπόρευση με το ΚΚΕ η μόνη διέξοδος για τον βιοπαλαιστή αγρότη», στις 8 μ.μ., στον πολυχώρο «Σπίτι του παιδιού» στο Μεσόβουνο Εορδαίας. Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ